Onurlandırmak

Birçok kültürde ve dinde şu ortak inancın veya bilginin olması tesadüfi değildir;

🌍 Dünya sayılı insanın hatırına yok olmanın eşiğinden dönmekte ve daha iyiye doğru evrilmektedir.

Dr. Hawkins, kinesiyoloji vasıtasıyla var olan her şeyin bilinç düzeyinin ölçümlenebileceğini keşfetmiştir ve bu konuda yaptığı yoğun araştırmaların neticesinde bir bilinç seviyesinin negatifi dönüştürmede ne denli etkili olduğunu ortaya koymuştur.

Bu sonuca göre Dünyanın %85’i kritik bilinç düzeyi olan 200’ün altındadır ve geri kalan %15in kolektif gücü %85’in yarattığı olumsuzluğu dengeleyecek bir ağırlığa sahiptir.

Örneğin, kalibrasyon değeri 300 olan Tarafsızlık bilincine yükselmiş bir insan 200’ün altındaki 90.000 kişinin negatif etkisini dengelemektedir.

İnsanın bilinç düzeyi ne kadar yüksekse dengelediği kişi sayısı da o denli yüksektir.

En üst bilinç olan 1000 düzeyindeki tek bir insan (Avatar/Peygamber) tüm dünyanın negatifini dengeler.

“Eğer bu dengeler olmasaydı insanlık karşı konulamaz olumsuzluğunun saf kütlesinden kendi kendini yok ederdi. Ancak sevgi dolu bir düşünce ile korkulu bir düşünce arasındaki güç farkı o kadar büyüktür ki, insanın hayal gücünün bile kavrayamayacağı kadar büyüktür.” – Dr. Hawkins 💛

Duygusal entegrasyonlarının sonucunda belli bir bilinç düzeyine yükselmiş, evrimleşmiş olan, genellikle toplumun dışında bir hayat görüşü taşıyan bireyler işte bu %15lik dönüşüm getiren alandadır.

Biz onları bulundukları bilinç düzeyine göre farklı isimlerle tanımlarız.

Empat, yıldız tohumu, ışık işçisi, ermiş, derviş, şaman vs. Hepsi 200’ün üstündeki aşamaları aslında çeşitli seviyelerde tanımlamak için kullanılmıştır. Bir empat en azından 260-360 arası olabilirken bir Yıldıztohumu minimum 300-450 aralığında olabilmektedir. Ermiş dediğimiz kişiler ise en azından 600 Aşkınlık bilincini hayatının temeli kılmıştır.

Elbet bu bilinç düzeyleri dalgalanma yaşadığı için zor zamanlarda 200ün altına düşülmesi bir risktir. Zira içsel çalışma daimi olmalıdır, çünkü sınavlar daimidir. (Ayrıca negatife hizmet edenler kasti olarak bilinci düşürmektedir.)

Konu çok detaylı, bu kısa ama öz bilgilendirmenin duyması gerekenlere ulaşması dileğiyle.

Işık olsun. ✨️

Please follow and like us:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Email ile Takipte Kalın
Instagram
WhatsApp
error: Content is protected !!
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close