Yükseliş Günlerinde: Enerjiyi Yönetmek

Zaman zaman, bugünlerde olduğu gibi yüksek bilinç alanlarına tüm dünyaca girdiğimiz ve dönüşüme iletildiğimiz kritik dönemlerden geçeriz.

Tabi Dünyamız yüksek bilinç titreşimlerine her an alıcıdır ve toplumun çoğu 3D bilincinin içindeyken dahi 5D bilincine geçiş mümkün olmaktadır.

Ama böylesi özel zamanlara girdiğimizde bilhassa özel bir enerji cebine girmiş oluruz ve istesek de istemesek de, bu yoğun bilinç titreşimlerini deneyimlemek zorunda kalırız.

Adeta bombardıman gibi Dünyaya inip yardım eli uzatan yüksek bilinç atmosferi, bizi yukarı çekmek ister.

Nihayetinde herkesin bunu deneyimlemesi farklıdır. Birçoğumuz henüz bu yüksek enerjilere teslim olabilecek açıklıkta değildir ve hazır olunmayan değişim çeşitli krizlere evrilmektedir.

Kolektifte görmekte olduğumuz bu gibi krizler, dünya üzerinde yankılanan yüksek bilinç alanının daha yoğunlaştığının, dünyada değişimi getirmek için sınandığının yeryüzündeki fiziksel ifadelerindendir.

Ve bir insan bu titreşimleri teslim almaya ne denli hazırsa, “kriz” derinlerdeki kayıtları o denli çözebilir.

Bu önce fiziksel düzeyde gözlemlenir. Ardından duygusal düzeyde ve sonra zihinsel düzeyde yeni bir inancın gözlemi ile süreç tamamlanabilir.

“Şu an hangi düzeyde sınanıyorum?” özfarkındalık için sorulabilir.

Elbette bu enerjiler üzerimize yağarken, bunları en sağlıklı şekilde deneyimlemek için bilhassa toplumun şu anda genelinin deneyimlediği gibi önce fiziksel katmandaki dönüşümleri gözetmek gerekebilir.

👇Bunun için ise bazı takviyeler alabiliriz.

🌊 Öncelikle bol su içmek hepsinin başında gelir. Böylelikle, yüksek bilinç titreşimleri içtiğimiz suya geçerek tüm bedenimize dengeli bir şekilde yayılabilir. Günlük tüketim 50 kg civarı için ortalama 2.5 lt iken, 100 kg civarı için ortalama 5 lt’dir.

🧬 Ayrıca Magnezyum, Omega 3, Vitamin D&K, Çinko seviyelerini gözetmek önemlidir. Böyle zamanlarda bu depoların çok daha hızlı harcandığı varsayılır.

🤸 Fiziksel seviyede enerjinin sağlıklı dağılımı için daha sık hareket, esneme ve masaj gerekebilir.

💜 Ve tabi en önemlisi, kendimize daha çok sevecen davranmaktır.

Işık olsun. ✨️

Please follow and like us:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Email ile Takipte Kalın
Instagram
WhatsApp
error: Content is protected !!
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close