Uyanış Astrolojisi: Gerçek Güneşsel Güç

Güce dair yaklaşımımızın sapmış olmasından ötürü, güç, tarih boyu yanlış kullanılmıştır ve iyi insanlar kendilerindeki gücü kuşanmaktan kaçınmıştır.

Oysa güç, yaşamın doğal bir ürünüdür. Doğadaki her şeyi açık bir kalp ile izlediğimizde her şeyin görünmez bir güç sayesinde canlı ve parlak bir varlığı olduğu dikkatimizi çeker. Bu güç alanı, kuvvetle karıştırılmamalıdır. Bir şeyleri oldurmaya çalışmak, hakimiyet kurmak değildir güç. Güç, sakin ve sessizdir. O, varlıklara canlılık veren nefestir.

İnsanlar gücü manipülasyon için kullanılan kuvvet ile karıştırır. Çünkü güce dair iki farklı veçhe vardır; Güneş ve Plüto veçheleri.

Bilincin kritik sınırının altında kalan varlıklar Plüto veçhelerini taşımaya meylederken, sınırın üstünde yaşayan varlıklar Güneş veçhelerini taşımayı maksatlar. İşte bu yüzden, sınırın altındaki ve üstündeki kişiler arasında dağlar kadar fark bulunur. Sınırın altında olanların evreni algılayışı, tamamen farklı bir güç modeline hizmet eder; Kuvvet.

Gerçek güç sahibi, gökteki Güneş’in yerdeki canlılara hayat fısıldaması misalidir. Sessizce uykuda olanı uyandırır ve ahenk getirerek varlığın yaşamda kendisi olmasını, meyveler vermesini sağlar, kendini olduğu gibi ifade edebilecek özgünlük ve özgüveni kazandırır.

Sahte güç sahibi ise, bir şeyleri değiştirmek için yıkım ve manipülasyon uygular. Ve manipülasyon, bu dünyadaki ahengin bozulmasının nihai sebebidir. Bir şeyleri oldurmaya çalışmak, akışa direnmek demek, karşı kuvvet uygulamak demektir. Dolayısıyla bu kişiye bir güç vermez, tam tersine gücünü alır ve sahte bir güç algısı yaratır, bu hayali algı da zaten eninde sonunda havaya karışır. Çünkü hiçbir zaman gerçek olmamıştır,; güç asla onun olmamıştır. Gerçekten ona ait olmadığı için, her şey bittiğinde ve gücün elde edildiği düşünüldüğünde, gerçek tatmini de bulamamıştır, bu nedenle hep bir şeylerin yoksunluğunu, eksikliğini çekmiştir.

İşte bu gibi kişiler, devamlı bir şeyleri elde etme çabası içerisinde olur ama elde ettiklerinde asla kalıcı bir doyum bulamazlar.

Gerçek -Güneşsel- güç, kozmik ahenge uyum sağlayanların gücüdür. Ve bu ahengin bir neticesi olarak kazanılmış tüm ödüller hak edilmiş sahipliklerdir. Onlar, bu hak edilmiş sahipliği, tüm hücrelerinde duyar ve kainatın buna şahitlik ettiğini anlarlar. Bu yüzden her şey bittiğinde, içlerindeki huzur, ahenk ve bütünlük hissini taşımayı sürdürürler. Bu kazanılmış güç, onları sonsuza dek besler.

Nihayetinde gerçek güçle yaşayanlar, mevcut güçlerinin üzerine katmaya ve Kainat tarafından beslenmeye devam edeceklerdir…

Işık olsun. ✨️

Please follow and like us:

1 thought on “Uyanış Astrolojisi: Gerçek Güneşsel Güç

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Email ile Takipte Kalın
Instagram
WhatsApp
error: Content is protected !!
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close